OBNOVENÍ PROVOZU

13.05.2021

Milí piloti a pilotky,

s radostí oznamujeme, že v týdnu od 17.5.2021 obnovujeme v omezeném režimu provoz našeho leteckého simulátoru Airbus A320. 

Platnost poukazů se automaticky prodlužuje, zákazníky, kteří již rezervaci měli a byla kvůli COVID-19 zrušena, nebo zákazníky, kterým kvůli uzavření simulátoru poukaz propadl prosíme, aby nás telefonicky kontaktovali po vlastním výběru vyhovujícího termínu v rezervačním systému.

Rezervaci provedeme sami. Ostatní prosím použijte rezervační kód z vašeho poukazu jako obvykle. 

 

Vzhledem k prostorovým podmínkám a omezené možnosti desinfekce elektroniky simulátoru platí až do odvolání následující pravidla:

1. Vstup bude umožněn zároveň max. 3 osobám, tedy 1 pilot + 2 osoba doprovodu.

 

Podmínkou uskutenčnění zážitku je platný ANTIGENNÍ TEST (nejvíce 3 dny starý) u všech zůčastněných osob  nebo potvrzení o kompletně proběhlém očkování.

 

2. Dostavte se prosím nejdříve 5 minut před začátkem akce nebo přesně na čas, pokud přijdete dříve a budeme mít v kokpitu dřívějšího zákazníka, budeme nuceni vás požádat, abyste počkali mimo prostor simulátoru.  

3. Z technických a organizačních důvodů nejsme zatím schopni realizovat zážitky s natáčením videa, proto pokud máte přikoupeno video, vyčkejte prosím zatím s rezervací (termín bude oznámen zde v aktualitách).

4. Každý z přítomných musí být vybaven respirátorem bez výdechového ventilu.     

5. V případě příznaků jakéhokoli respiračního onemocnění, virózy, nebo výskytu teploty nebude možné zážitek absolvovat.

 

Prosíme vás o maximální zodpovědnost a pochopení, při nesplnění výše uvedených podmínek nebude možné zážitek realizovat.

 

Personál simulátoru bude samozřejmě také vybaven respirátorem FFP2), tedy i vy budete v bezpečí. 

K dispozici je samozřejmě také účinná desinfekce rukou.

 

Děkujeme za pochopení

 

tým FlySim.cz

Zpět